DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Een auto of wagen laten bestickeren

Home > Auto laten bestickeren

Een auto of bedrijfswagen laten bestickeren is de ideale manier om uw bedrijf meer zichtbaarheid te bieden. De bestickering voor deze auto of andere wagen kunt u het best laten printen door een ervaren en vakkundig specialist. Bij DDM Digital Printing bv in Stekene rekent u op een kwalitatieve afwerking op maat. Of het nu gaat om een enkele auto, vrachtwagen, het complete wagenpark of uw etalage; bij ons kunt u het met een gerust hart laten bestickeren. Zo beschikt u over een mooi visitekaartje voor uw firma.

Hoe kunt u uw auto of wagen bij ons laten bestickeren?

Als u uw auto laat bestickeren bij ons kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunnen we de bestickering voor uw auto laten printen in full-color, met foto’s, logo’s en tekst. Wij luisteren hierbij naar uw specifieke wensen en verzoeken. Op die manier kunnen we de bestickering voor uw auto laten printen zoals u dat voor ogen heeft. Dankzij een professionele snijplotmachine zijn wij in staat om een hoogstaand resultaat neer te zetten. Met behulp van talloze kleurenfolies laten wij de bestickering voor uw auto op een mooi materiaal printen. Daarbij kunnen we ook een folie voor alleen uw achterruit laten printen, maar ook bijvoorbeeld de bestickering van een signalisatiewagen verzorgen.
bestickering-zijkant
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
auto-bestickering

Reken op ons voor een vakkundige afwerking

Zou u graag uw auto of andere bedrijfswagen laten bestickeren door professionals? Reken dan op ons vakkundige team te Stekene wanneer u de bestickering van uw auto wilt laten printen. Bekijk onze referenties om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 03/789.11.82 of via het e-mailadres info@ddm-printing.be.