DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Textielbedrukking voor T-shirts, mutsen, petten, jassen en veel meer

Home > Textielbedrukking T-shirts

Wij voorzien een kwalitatieve textielbedrukking voor allerlei soorten kledij, waaronder T-shirts, jassen, bodywarmers, regenjassen en paardendekens. Bij DDM Digital Printing bv rekent u hierbij op een voortreffelijke dienstverlening. Wij maken geen gebruik van standaardtemplates maar verzorgen een afwerking op maat van uw wensen en voorkeuren. Reken daarom op onze medewerkers voor een goede textielbedrukking voor T-shirts, mutsen, sweaters en nog veel meer!

Een textielbedrukking voor T-shirts en andere textielwaren op maat van uw wensen

Bij textielbedrukking van T-shirts, sweaters of andere producten wilt u zeker zijn dat dit er goed uitziet en lang meegaat. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste techniek, namelijk de DTF (direct to film) printer. Heb jij een logo of afbeelding met allerlei kleuren in de kleinste details? Ook dat kan mooi geprint worden met onze DTF printer.

  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.

Neem contact met ons op voor maatwerk

Laat de textielbedrukking van T-shirts en andere producten over aan onze specialisten te Stekene. Door eens een kijkje te nemen in onze referenties, ontdekt u wat wij reeds hebben gerealiseerd. Vervolgens kunt u ons contacteren door te bellen naar 03/789.11.82 of door te e-mailen naar info@ddm-printing.be.