DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Mobiele roll-up reclame banners

Home > Mobiele Roll-Up Reclame Banners
Bent u op zoek naar een mobiele roll-up reclame banner die u eenvoudig kunt meenemen voor optimale visibiliteit? Dan helpen wij u bij DDM Digital Printing bv te Stekene graag verder. Bij onze service kijken we altijd naar de specifieke wensen en verzoeken van onze klanten. Zo zorgen wij voor printing precies op maat van uw project. In het geval van mobiele roll-up banners beschikken wij over diverse maten die wij kunnen leveren.

De perfecte mobiele roll-up reclame banner bij ons in Stekene

De mobiele roll-up reclame banner is wellicht bij iedereen bekend die eens een beurs afloopt. Het is een makkelijke manier om de naam van uw bedrijf te laten zien met enige informatie. Het is daarbij bijzonder licht en daardoor zeer makkelijk op te stellen of mee te nemen. Door ons ruime assortiment aan mogelijkheden gaan we in op uw meest specifieke verzoeken. Hiervoor kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en geen voorgekauwde templates of pakketten. Wij werken graag op basis van totaalconcepten waardoor we ook andere diensten of producten leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan textielbedrukking of bestickering.
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.

Contacteer onze medewerkers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een mobiele roll-up reclame banner? Dan staan de medewerkers van onze onderneming te Stekene altijd klaar om u te helpen. U bereikt ons door te bellen naar 03/789.11.82 of door een e-mail te sturen naar info@ddm-printing.be.