DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Spandoeken en fotoprints op canvas drukken

Home > Spandoeken drukken

Wanneer u spandoeken door ons laat drukken, rekent u op een vakkundige en kwalitatieve afwerking. Vaak gebruikt men spandoeken en zeilen ter ondersteuning en promotie van sport- en culturele evenementen, beurzen en festivals. Bij DDM Digital Printing bv te Stekene drukken wij diverse soorten spandoeken naar gelang het doel waarvoor u ze gaat gebruiken. Bij ons profiteert u van een realisatie op maat.

Alle soorten spandoeken kunt u bij ons probleemloos laten drukken

Van mega publiciteitsspandoeken tot spandoeken in nylon of vinyl en fotoprints op canvasdoeken; wij drukken het allemaal zoals u dat graag ziet. Werfdoeken behoren ook tot onze specialiteit en hierbij raden we aan om een geperforeerd doek te gebruiken, aangezien dit de wind doorlaat en daarmee ideaal is voor een bouwwerf. Alle lengtes zijn mogelijk en wij leveren het eindproduct volledig afgewerkt of op rol af en, indien gewenst, de nodige spankoorden. Voor de bedrukking beschikken we over verschillende technieken zoals full-color digital print, bestickering, gedrukte letters en daarbij rekent u eveneens op alle mogelijke diktes en kleuren.
spandoek-groot-formaat
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
Groot formaat spandoek XXL

Schakel ons team in

Laat uw spandoeken op maat drukken door ons enthousiaste team van medewerkers te Stekene. Bij onze referenties kunt u een beeld krijgen van wat wij allemaal kunnen realiseren. Neem vervolgens contact met ons op door te bellen naar 03/789.11.82 of door een e-mail te sturen naar info@ddm-printing.be.