DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Lichtreclame – Reclamepanelen – Lichtgevende reclame

Home > Lichtgevende reclame laten maken

Door lichtgevende reclame te laten maken, zet u uw bedrijf in het juiste licht. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij DDM Digital Printing bv in Stekene terecht voor een oplossing op maat. De opties zijn hierin enorm divers: van een eenvoudige lichtbak of vitrinekast tot meer gespecialiseerde lichtbakken in een specifieke vorm of met uitgefreesde letters. Reken hierbij ook op zowel toepassingen voor binnen als buiten. De perfecte lichtgevende reclame laat u door onze specialisten maken.

Lichtgevende reclame op maat laten maken bij ons in Stekene

Wanneer u lichtgevende reclame wilt laten maken, heeft u graag dat uw persoonlijke voorkeuren worden gehoord. Door de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden gaan wij tot in het detail voor uw verzoek. Het logo of de naam van uw onderneming zal mooi ogen op het pand van uw bedrijf. Door middel van ledverlichting of lichtzuilen kunnen wij de doosletters en freesletters meer laten opvallen. Naast lichtreclame kunt u bij ons op een totaalconcept rekenen, waardoor we ook andere digitale printtoepassingen verwezenlijken zoals bijvoorbeeld het bedrukken van reclameborden of het bestickeren van uw bedrijfswagens.
doosletter-verlicht
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
etalagesticker verlicht

Schakel onze specialisten in voor maatwerk

Voor het laten maken van lichtgevende reclame rekent u bij ons op vakmanschap en maatwerk. Bekijk daarom zeker reeds onze referenties om een idee te krijgen van wat onze onderneming te Stekene al heeft gerealiseerd. Wanneer u interesse heeft, neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 03/789.11.82 of via het e-mailadres info@ddm-printing.be.