DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Camionette bestickeren

Home > Camionette bestickeren

Uw camionette met een full-color print laten bestickeren zorgt ervoor dat uw bedrijf veel meer zichtbaarheid krijgt. Zo zullen andere mensen op de baan meteen uw bedrijfsvoertuig herkennen of in ieder geval meteen het logo en de naam van uw onderneming te zien krijgen. Bij DDM Digital Printing bv in Stekene kunt u terecht voor een kwalitatieve afwerking op maat. Bespreek samen met ons wat voor full-color print u graag ziet en wij bestickeren deze nauwkeurig op uw camionette.

Een camionette bestickeren door onze specialisten

Onze onderneming is een specialist in alles wat met drukwerk te maken heeft. Wij maken namelijk gebruik van de technieken die de meest kwalitatieve afwerking voorzien. Met talloze kleurenfolies ter beschikking kunnen wij uw camionette met een full-color print bestickeren zodat deze er een stuk mooier uitziet. U zult met plezier rondrijden in deze camionette omdat u weet dat uw bedrijf indruk maakt op de voorbijgangers en andere chauffeurs. Naast bestickering kunnen wij veel meer voor u betekenen als totaalleverancier. Zo voorzien wij ook graag elke vorm van XXL printing en kunnen wij ook textielbedrukking uitvoeren, bijvoorbeeld voor T-shirts.

spandoek-groot-formaat-6mx4m-klopprofiel-Buurtpolitie
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
wagen-bestickering

Neem contact met ons op

Had u graag een full-color print gewenst waarmee we uw camionette kunnen bestickeren? Dan rekent u bij ons te Stekene op niets minder dan de perfecte afwerking op maat. Wanneer u bij onze referenties gaat kijken zult u merken dat we reeds veel ervaring hebben opgedaan in uiteenlopende projecten. Twijfel daarom niet om contact op te nemen met onze medewerkers. U bereikt ons via het telefoonnummer 03/789.11.82 of via het e-mailadres info@ddm-printing.be.