DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Folie voor uw achterruit laten bedrukken te Stekene

Home > Achterruit folie bedrukken

Om optimaal gebruik te maken van uw achterruit, laat u folie bedrukken met een bepaalde boodschap. Die boodschap kan het logo, de naam of een slogan van uw onderneming zijn. De achterruit van uw auto of bestelwagen is namelijk de ideale plek om reclame te plaatsen, aangezien er regelmatig iemand achter u op de baan zit. Bij DDM Digital Printing bv in Stekene zorgen wij ervoor dat het bedrukken van de folie voor uw achterruit professioneel en volledig naar wens gebeurt.

Uw achterruit voorzien van mooie folie die wij op maat bedrukken

Hoe we die folie voor uw achterruit gaan bedrukken, dat is volledig aan u. Onze medewerkers gaan daarom graag eerst het gesprek aan met u om een idee te krijgen van wat u voor ogen heeft. Daarbij geven ze u ook voorbeelden of een idee van de mogelijkheden die wij kunnen realiseren. Uiteindelijk komen we samen tot een gewenste afwerking die perfect op maat is van uw voertuig. Daarnaast verwezenlijken wij graag een totaalconcept voor u, waarbij we ook andere digitale printtechnieken en toepassingen voorzien. Zo verzorgen wij evenwel een textielbedrukking voor bijvoorbeeld een trui, maar ook zijn wij in staat om een groot reclamebord te maken.
achterruit
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
ruit bestickering

Vraag een offerte aan

Om een folie voor uw achterruit te laten bedrukken naar wens, zit u bij ons als specialist te Stekene zeker goed. Bekijk onze referenties en ontdek wat allemaal mogelijk is. Vervolgens kunt u contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 03/789.11.82 of door een e-mail te sturen naar info@ddm-printing.be.