DDM Digital Printing BV

Kleistraat 16a

9190 Stekene


Contact

info@ddm-printing.be

Telefoon: 03 7899 11 82

Route naar ons

Textielbedrukking voor interieurtextiel in Stekene

Home > Textielbedrukking interieurtextiel

Bent u op zoek naar een specialist die de textielbedrukking van uw interieurtextiel kan voorzien? Wees dan welkom bij DDM Digital Printing bv te Stekene. Ons bedrijf biedt een persoonlijke en betrokken service aan waarbij uw wensen en verzoeken centraal staan. Door maatwerk te verrichten kunt u er als klant zeker van zijn dat de afwerking precies is zoals u die wenst. Ontdek daarom onze diensten met betrekking tot textielbedrukking van interieurtextiel.

De specialist voor textielbedrukking van interieurtextiel in Stekene

De mogelijkheden die wij aanbieden op het vlak van textielbedrukking van interieurtextiel zijn enorm. Van allerlei decoratiestoffen zoals gordijnen, tapijt en huishoudlinnen maken wij een product dat uw logo of ontwerp draagt. Daarvoor heeft u hoogstwaarschijnlijk al enkele idee├źn in gedachten. Wij horen ze graag en bespreken samen met u de mogelijkheden. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van totaalconcepten waardoor wij nog veel meer voor u kunnen doen. Zo kunt u ook T-shirts laten bedrukken, maar staan onze specialisten ook klaar om lichtgevende reclame op uw pand te voorzien.
textiel grijs
  • Totaal concept voor al uw publiciteit.
  • Actief sinds 2008
  • Laatste nieuwe services en diensten leveren.
t-shirt

Neem contact op met ons voor een offerte

Zou u graag onze diensten voor textielbedrukking van interieurtextiel willen inschakelen? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 03/789.11.82 of via het e-mailadres info@ddm-printing.be. Bekijk ook onze referenties om een zicht te krijgen op wat voor projecten wij reeds voltooiden.